Web & Mobile App utveckling

Din webbplats är den viktigaste komponenten av företagets marknadsföringsplan. Det är det centrala navet för meddelandehantering och innehållsmarknadsföringsinsatser. Alla andra marknadsföringsmaterial bör stödja och driva trafik till din webbplats. Som webbdesign och utveckling teknik har utvecklats under åren, nu har du fler digitala marknadsföring än någonsin tidigare. Sociala medier, bloggar och mobil tillåter företag och ideella organisationer att enkelt rikta och konvertera användare genom att köra dem till en väl utformad webbplats med en positiv användarupplevelse eller UX. Vi arbetar med dig för att utveckla en användarupplevelse som levererar värde till din målgrupp. Värde innebär upprepade besök och hänvisningar via sociala medier och andra kanaler. Med hjälp av vår mångåriga erfarenhet och forskning, Wood Street webbdesign och utvecklingslösningar anpassade för att hjälpa dig att nå dina digitala marknadsföring mål. 

  • Våra Teman är lyhörda, vilket innebär att de automatiskt anpassar sig till mobila enheter som iPhone och iPad. Responsiv webbdesign (även känd som RWD) är en webbdesign strategi som ger optimal visning inom ett brett spektrum av produkter. En webbplats kan rymma stationära datorskärmar, tabletter och mobiltelefoner. Detta sparar utvecklingstid, samt minskar löpande underhållskostnader.
  • Våra Projekt hjälpa din webbplats eller blogg rankas högre i sökmotorerna och göra SEO uppgifter som meta definition en vind.
  • Våra Projekt erbjuder toppmoderna säkerhet. Du kan vara bra att känna din webbplats eller blogg är säker.
  • Uppdatera Eller anpassa din webbplats enkelt med hjälp av användarvänliga anpassade cms.
  • Vår Framework gör att våra projekt för att stödja HTML5. Alla nya webbplatser och teman byggs med HTML5, vilket innebär att din webbplats eller blogg kommer att vara snabb och flexibel


Vi tillhandahåller också kompletta paket när det gäller utvecklar mobilappar om Android eller IOS..